Skip to main content

Onze John in MIJNGazet

Onlangs werd nestor John Lodge van Restaurant P geïnterviewd door Ray Simoen voor een artikel in MIJNGazet over koks die werken in restaurants in de Gemeente Sittard-Geleen. John vertelt met passie hoe zijn liefde voor koken en lekker eten hem inspireerde om na zijn pensioen een eigen restaurant te realiseren. Een restaurant dat nu al ruim 10 jaar wordt gerund door een team van vrijwilligers op leeftijd die worden ondersteund door een aantal jonge studenten.

Bent u geïnteresseerd in het volledige artikel in MIJNGazet, dan verwijzen we u graag naar het artikel onze website, klik hier. De P’s-van-dienst werden voor de gelegenheid op de foto gezet door fotograaf Frank Janssen.


Michelin

Op 24 april j.l. maakte Michelin bekend welke restaurants dit jaar een ster verdiend hebben. Een spannend moment voor veel restaurants, maar zo niet voor Restaurant P.

De betekenis die Michelin aan 1 ster toekent is dat de keuken van hoge kwaliteit en een stop waard moet zijn. Die ambitie hebben de P-koks ook en ze doen daar met veel passie en plezier elke avond hun stinkende best voor. Maar de beloning voor dat harde werk zit voor het P team niet in zo’n rood bordje aan de gevel en een vermelding in de Guide Michelin, maar wel in de waardering van onze gasten die aan het eind van een culinair avondje hebben genoten en tevreden zijn. Gasten die de weg naar Grevenbicht ook in de toekomst nog een keer maken en die hun vrienden en familie aanmoedigen om ook een keer te gaan eten Aan de Greune Paol in Grevenbicht.


De handen uit de mouwen

Afgelopen weekend zijn we gestart met het serveren van ons themamenu Asperges. Alle tafels waren volgeboekt, dus de handen gingen uit de mouwen zowel in de keuken als in de bediening.

Bijzonder smaakvolle asperge gerechten, de laatste verfijning in de opmaak van de borden, passende wijnen speciaal uitgezocht voor bij dit menu, het klopte allemaal en we zijn er trots op om dit alles aan u te mogen presenteren. De reacties van de gasten geven ons het vertrouwen dat we er opnieuw in zijn geslaagd om een culinair hoogstandje af te leveren.

  

Inmiddels zijn alle plaatsen voor het thema menu Asperges volgeboekt. Mocht u desondanks willen genieten van een aantal bijzondere asperge gerechten, dan kunt u kiezen voor het 3, 4 of 5-gangen menu dat we vanaf 2 juni zullen serveren en waarin Asperges een prominente rol zal spelen.


Onze kalender

28 april t/m 21 mei:
Het 5-gangen Asperge Festijn, het is niet meer mogelijk om te reserveren voor dit thema-menu omdat alle plaatsen inmiddels zijn volgeboekt.

26 t/m 28 mei:
Gesloten.

2 t/m 25 juni:
3, 4 of 5-gangen menu met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Ook in dit menu blijft een belangrijke rol weggelegd voor dé groente van dit seizoen en uit deze regio (asperge)

30 juni t/m 23 juli:
Kreeftenfestijn. We ontvangen al veel boekingen voor dit 5-gangen menu, wacht dus niet te lang als u ook wil genieten van dit menu bestaande uit schaal- en schelpdieren (kosten €64 p.p. exclusief drank).

Reserveren kan hier of telefonisch (tel. 06 511 155 40).

Graag tot ziens,

het P team