Skip to main content

Openingstijden

Restaurant P is vanaf 29 juli 2022 geopend op vrijdag, zaterdag en zondag-avond van 18:00 tot 24:00 uur. Het weekend van 22-23-24 juli hebben we vakantie en op zondag 31 juli zijn we eveneens gesloten.

Reserveren voor een culinair diner in ons unieke restaurant, kan via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).


Tevreden en trots kijken we terug op het Kreeftenfestijn

Gedurende de afgelopen 4 weekenden serveerden we in Restaurant P een 6 gangen menu waarin garnalen, rivierkreeftjes, langoustines, cannerkreeft, en oesters de hoofdrol speelden. Het hardwerkende P Team kreeg veel hulp van het studententeam. Gastkok Peter Hoens greep zijn kans om een keer mee te draaien in de keuken van ons restaurant.

We kijken met zijn allen terug op een geslaagd Kreeftenfestijn 2022 met complimenten van de gasten, enthousiaste en tevreden studenten en P’s.

Studenten aan het werk


Wat gaan we nu eten?

Vanaf 29 juli serveren we, naar keuze, een 3, 4 of 5 gangen diner waarbij u kunt kiezen uit vlees, vis of een vegetarisch hoofdgerecht. Het menu staat op dit moment nog niet vast; op 20 juli komt het P Team samen om te proeven, te keuren en te kiezen. U kunt gerust zijn dat we er wederom alles aan doen om voor onze gasten een mooi, smakelijk en uitgebalanceerd menu samen te stellen met ingrediënten van het seizoen en groenten en kruiden uit het Hof van P. Graag tot ziens in ons restaurant.


Bent u nieuwgierig naar het concept van ons restaurant, heeft u interesse om ook P te worden of een keer als gastkok mee te draaien, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@restaurant-p.nl 

Ook blijven we op zoek naar jeugd die het P Team graag wil komen ondersteunen, geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar info@restaurant-p.nl