Skip to main content

10-jarig jubileum P

Onze vorige nieuwsbrief stond geheel in het teken van het 10-jarig bestaan van Restaurant P. We zijn geraakt door de vele lieve, mooie en warme reacties, felicitaties en complimenten, hartelijk dank hiervoor! De P’s zijn trots op het bereiken van deze mijlpaal en zitten vol inspiratie en energie om u ook de komende jaren weer te verwennen met culinaire verrassingen en sfeervolle avonden.


Candlelight dinner

We vieren het 10-jarig jubileum met onze gasten tijdens Candlelight dinner, een 5-gangen menu met de keuze uit vlees of vegetarisch, dat we zullen serveren bij kaarslicht in de periode 25 november t/m 17 december. Wij bieden u in die periode een gratis aperitief naar keuze aan en zullen samen het glas heffen op ons 10-jarig bestaan en op de toekomst.

Inmiddels hebben al veel gasten gereserveerd voor Candlelight dinner, er zijn nog tafels beschikbaar op 27 november en op 4, 11, 16 en 17 december, reserveren kan via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).


Feestdagen

Restaurant P is gesloten in de periode 18 december t/m 1 januari 2023, de P’s genieten dan in huiselijke kring van de feestdagen.

Graag tot ziens,

Het P team