Siel als nieuwe P

 in Nieuwsbrief

Hallo mensen,

Graag wil ik me even voorstellen: Mijn naam is Siel Hardij, ik ben 65 jaar, heb kinderen en kleinkinderen en ik kook heel graag.

Na mijn vervroegd pensioen kreeg ik meer tijd en ben bij PCVO (Provinciaal Centrum Volwassenenonderwijs) in Maasmechelen een opleiding gaan volgen voor (hulp)kok. Een medecursist, die al bij restaurant P werkt, heeft me de tip gegeven eens te gaan snuffelen in de keuken van P. Na een prettig kennismakingsgesprek begin augustus, ben ik op 15 augustus aan een snuffelstage begonnen. Al gauw was voor mij duidelijk dat het niet bij een snuffelstage zou blijven, ik wilde ook een P worden…

Er hangt zo’n prettige ontspannen sfeer bij P, die je het gevoel geeft er onmiddellijk ‘bij te horen’. Natuurlijk moet er hard gewerkt worden, dat hoort erbij. Maar er wordt ook tijd vrijgemaakt om gezellig rond tafel te zitten onder het genot van een drankje en een praatje. Verder vind ik P, voor zover ik dat nu al kan inschatten, een goed geoliede organisatie. Wat deze mensen in de afgelopen 7 jaren hebben gepresteerd! Chapeau!

Daarom vind ik het een eer mij nu een P te mogen noemen. En zal ik naar vermogen mijn steentje bijdragen, om samen met de P’s het tot nu toe behaalde succes vast te houden!

Mocht je ook zin hebben om voor een bepaalde tijd deel uit te maken van ons team, voor in de keuken of bediening, neem dan contact op via info@restaurant-p.nl voor meer informatie betreffende het reilen en zeilen van een P.