Twee nieuwe P’s

 in Nieuwsbrief

Wij zijn Ilse en Theo Triepels en we zijn trotse kersverse P’s.

Ilse, 61 jaar oud, heeft 40 jaar gewerkt als financial controller in het bedrijfsleven, Theo, 62 jaar oud, was bijna 45 jaar in dienst bij de overheid waar hij werkte als klantcoordinator. We zijn allebei gestopt met werken in het voorjaar van 2020.

Via een collega hadden we gehoord van Restaurant P en het concept vonden we zo bijzonder dat we er meer van wilden weten. Tijdens ons ‘sollicitatiegesprek’ werden we steeds enthousiaster en kregen we het vertrouwen van de ervaren P’s; we gingen naar buiten met een sleutel van het restaurant en mochten komen proef draaien in de bediening. Helaas gooide de Corona pandemie roet in het eten want het restaurant moest vanaf oktober 2020 de deuren sluiten voor een half jaar. Maar in het voorjaar van 2021 was het dan eindelijk zover en konden we onze P-carriere starten met het uitserveren van het 12 gangen amuse diner. We vinden het erg leuk om zoveel verschillende mensen te ontmoeten en een steentje bij te dragen aan een fijne avond voor onze gasten.

We hebben het P-team intussen leren kennen als een zeer hecht team, creatieve en gedreven mensen, iedereen heeft wel een bepaalde expertise hetgeen elkaar perfect aanvult. Collega’s behandelen elkaar met respect, er is ruimte voor humor en gezelligheid, we voelden ons al snel thuis in dit gezelschap. Theo kan met zijn passie voor wijn aan de slag en Ilse kan als lid van het bakteam haar bakvaardigheden verder ontwikkelen. Waar de P’s handen tekort komen, wordt een beroep gedaan op de hulp van studenten, de totale P populatie is dus een mix van oud en jong.

Naast onze hobby P, maken we graag verre reizen, maar ook thuis in de (moes)tuin brengen we menig uurtje door, we wandelen graag, bezoeken van tijd tot tijd een museum, zijn we graag in gezelschap van familie en vrienden, en is Ilse gastvrouw in de kathedraal in Roermond.

Groet, Ilse en Theo