Twee P’s komen, geen P gaat!

Home / Nieuwsbrief / Twee P’s komen, geen P gaat!
In Nieuwsbrief

Sinds de opstart van P, nu ruim 6 jaar geleden, zijn er P’s vertrokken en weer nieuwe P’s bijgekomen. Meestal komen nieuwe P’s, nadat ze als gast gesnuffeld hebben aan de sfeer in P, middels een paar maanden stage in de bediening en/of keuken om te zien of het werk bevalt. De meeste blijven daarna plakken voor een paar jaar.
Huub komt 27.01.2019

Gekomen als gast en gebleven als P

Hallo, ik ben Huub, 65 jaar, Belg en advocaat op rust. Ik heb mijn toga ingeruild voor koksvest en sloof, dat doet deugd! Drie jaar geleden kwam ik toevallig bij P dineren. De gerechten vond ik origineel, mooi en van lekker tot lekkerst.

De ontvangst voelde heel hartelijk en persoonlijk, anders dan elders. Alles bleef nazinderen en ik begon kookles te nemen, met als gevolg dat ik in juni mijn koksdiploma ga halen.  In september 2018 begon ik heel schoorvoetend bij P. En terecht: de service in een restaurantkeuken is zoveel intenser dan op school. Het voelde vlug aan als Passionele hobby, verre van Perfect, maar Professioneel bijgestaan door ervaren P’s, Plonsen in de gootsteen, Plagen van en door de vrouwelijke P’s, Prima gerechten door Plusieur Proeven, maar vooral veel Plezier en de neuzen in dezelfde richting. Als u komt genieten, kom ik u groeten!

Marc komt 27.01.2019

Ook Marc is een van deze nieuwkomers in P

Marc werkt (Nog even, want pensioen komt er zo aan.) op het snijvlak van automatisering en financiën. Zijn passie in het werk ligt bij big data, het inzetten van heel grote databases voor allerlei analyses. Daarnaast door zijn ouders opgevoed als smulpaap en dat bleek een verslaving voor de rest van zijn leven. Marc start met het werken in de keuken.

Gunter komt en gaat 27.01.2019

Een P ging en komt weer terug


Gunter is terug van weggeweest, vorig jaar had hij besloten om een groot gedeelte van zijn tijd te wijden aan zijn boot in de Middellandse zee en te stoppen als P. Maar… het P-bloed kruipt waar het niet gaan kan. Gunter zal in 2019 acte de présence geven op de speciale avonden, startend tijdens het Valentijnsweekend op 15, 16 en 17 februari!

Met het weggaan van… en de komst van…, is het niet zo dat er geen plaatsen zijn voor nieuwe P’s. Zowel in de bediening als in de keuken zijn ‘nieuwe’ mensen van harte welkom! Ervaring is absoluut geen vereiste, wij leiden je wel op. Mocht je zin hebben om voor een bepaalde tijd deel uit te maken van ons team, neem dan gerust contact op via info@restaurant-p.nl