Uitnodiging Vijfgangen Kreeftfestijn in P

Home / Nieuwsbrief / Uitnodiging Vijfgangen Kreeftfestijn in P
In Nieuwsbrief

Hallo lieve gasten,

Afgelopen dinsdag hebben de koks van P-proef gekookt en samen met een aantal kritische proevers :-) voor het onderstaande menu gekozen. Gezien het beperkt aantal toegestane gasten en uw enthousiasme met de al binnengekomen reserveringen hebben wij een derde week eraan gekoppeld.

Menu vijfgangen Kreeftfestijn in P

3, 4, 5, 10, 11, 12, 17, 18 en 19 juli 2020

Amuse
Aperitief: Prosecco met een scheutje Oyester 44 Vodka

Rivierkreeft-gele biet-passievrucht-koffie
Wijntip: Pinot blanc van Caves du vieil Armand

Rettichravioli – krabvulling
Wijntip: Pinot blanc van Caves du vieil Armand

Tijgergarnaal-bloemkoolmousseline-kappertjes
Wijntip: Domaine Les Plos; chardonnay

Granité op basis van Oyester44 Vodka

Hele Cannerkreeft-bulgur-hollandaisesaus
Wijntip: Domaine Les Plos; chardonnay

Nagerecht van onze patissier
Wijntip: Chateau Pion Monbazillac

Menu 53 euro, dranken zijn niet bij het menu inbegrepen. In verband met de coronavoorschriften kunnen wij, tot nader order,  16 gasten per avond plaatsen. Hopelijk zijn tegen de start van het Kreeftfestijn de regels versoepeld.  Tijdens deze periode zal, gezien de complexheid van het menu, helaas uitsluitend het kreeftenmenu worden aangeboden.

Met culinaire groet,
P-team