Vitamines swingen de pan uit bij Restaurant P

Home / Nieuwsbrief / Vitamines swingen de pan uit bij Restaurant P
In Nieuwsbrief

Op 5, 6 en 7 april serveren wij een 5-gangen vegetarisch menu 
Met ons 5-gangen vegetarisch menu beperken wij ons tot de groep vegetariërs, die geen vlees of vis eten, maar wel gerechten waarin zuivel of eieren verwerkt zijn. Voor de niet overtuigde vegetariërs bieden wij de mogelijkheid om als hoofdgerecht voor vlees te kiezen.

Amuse: Krokantje met tuinboonpesto en kwarteleitje

Groentetuintje van Heston Blumenthal

Hartig filodeeg met gemarineerde groenterondjes

Kaassoep van Kara

Gevulde biet met een venkelrisotto
OF
Vleeshoofdgerecht

Mango met citroensorbet

De vegetariër:

Een vegetariër is iemand die niets eet van het gedode dier. Daarnaast heb je ook veganisten, dat zijn mensen, die geen vlees, vis en dierlijke producten (zoals zuivel en eieren) eten en ook geen dierlijke producten (zoals leer en wol) gebruiken. Met vegetariërwordt doorgaans lacto-ovo-vegetariër bedoeld: dat zijn mensen die geen vlees of vis eten, maar wel kaas, melk en eieren. Vegetarisch eten is geen dieet, maar een voedingswijze. Mogelijke motieven om vegetariër te worden, kunnen zijn: Medeleven met dieren, menselijke gezondheid, wereldvoedselprobleem, zorg voor het milieu, religieuze of spirituele redenen.

Bovenstaand 5-gangen vegetarisch menu voor 40 euro, dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen. In bovenstaande gerechten zijn onbespoten producten verwerkt, afkomstig van onze eigen ‘Hof van P’.

Indien u een vleeshoofdgerecht wenst, dient dit expliciet bij de reservering vermeld te worden.

Hartelijke groeten, het P-team.