Skip to main content

Keuzemenu 3, 4 of 5 gangen vanaf 20 mei 2022

Intussen zijn de laatste borden van het 6-gangen aspergemenu uitgeserveerd, veel van onze gasten hebben genoten van dit culinaire spektakel. Vanaf vrijdag 20 mei kunt u weer kiezen uit het 3, 4 of 5-gangen verrassingsmenu, met daarbinnen de keuze voor vlees, vis of vega. In dit voorjaarsmenu blijft een hoofdrol weggelegd voor asperges. Op zondagmiddag kunt u als hoofdgerecht ook kiezen voor een entrecote met frietjes.

Intussen is het culinaire P Team bezig met het samenstellen van het menu dat geserveerd zal worden tijdens het Kreeftenfestijn in de periode 24 juni – 17 juli.

Restaurant P is geopend op vrijdag en zaterdag vanaf 18:00 uur en op zondag vanaf 13:00 uur. Reserveren kan telefonisch (tel. 06 511 155 40) of via onze website www.restaurant-p.nl.


Hobbykoks aan de slag

Na de oproep in één van onze vorige nieuwsbrieven hebben diverse hobbykoks zich gemeld om een keer als gast-kok aan te treden in Restaurant P. Het spits werd afgebeten door John Kuijpers die het gast-kok-schap als verjaardagscadeau kreeg aangeboden door zijn familie. John maakte kennis met de P-koks en werd ingewerkt tijdens de M(ise)E(n)P(lace). Op de avond zelf bereidde en serveerde hij de gerechten voor zijn eigen gasten. Natuurlijk nam John achteraf deel aan de ‘after party’ waar hij samen met de aanwezige P’s de avond evalueerde.

John is enthousiast over zijn optreden en omschrijft het als een gezellige, en leerzame ervaring. Zijn kinderen zijn trots op de pap, zelf zegt hij “het was een mooi avontuur dat je vooral zelf moet ervaren”.


De Pluktuin en de Hof van P

De bloemdecoratie in Restaurant P is tijdens de zomermaanden afkomstig uit de pluktuin van Marie-José. MJ is al weer druk aan de gang met het zaaien en kweken van de bloemen die binnenkort de tafels sieren.

In de Hof van P is Ardy van start gegaan met het kweken van groenten, kruiden en eetbare bloemen die in onze gerechten worden verwerkt. Maar alle begin is moeilijk, de asperges-teelt van dit jaar heeft de borden niet gehaald, maar werd wel gebruikt als decoratie.


Bent u nieuwgierig naar het concept van ons restaurant of heeft u interesse om ook P te worden, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@restaurant-p.nl

Ook blijven we op zoek naar jeugd die het P Team graag wil komen ondersteunen, geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar info@restaurant-p.nl

Het P team