Skip to main content

Van 24 juni t/m 17 juli 2022: Kreeftenfestijn in Restaurant P

Tijdens het Kreeftenfestijn serveren we een 6-tal culinaire gerechten waarin kreeft en andere schaaldieren de hoofdrol spelen. Laat u verrassen door de prachtige opmaak van de tongstrelende gerechten, bereid en opgediend door het enthousiaste P Team, in de unieke ambiance van Restaurant P.

Menu 6 gangen Kreeft en schaaldieren

Amuse: Pani Puri-grijze garnalen-scheermesje
***
Coquille-oester-wakamegel-paprika-zoete aardappel
***
Black tiger-quinoa-snijbonenjus
***
Babyoctopus-rivierkreeftjes-spinazie-artisjok
***
Bisque-langoustine-mais
***
Hele cannerkreeft-beurre blanc-venkel-kerrie
***
Chocolade oester-parel-zeewier

Wij serveren dit menu van 24 juni tot en met 17 juli. Op de vrijdag/zaterdag ontvangst 18:00 uur, start diner stipt om 18:30 uur en op zondag ontvangst 13:00 uur, start diner stipt om 13:30 uur.

De prijs van het menu bedraagt €59, exclusief drank.

Gezien de complexiteit van het menu is het voor de keuken helaas niet mogelijk om tijdens het kreeftenfestijn ook vega/glutenvrij gerechten te serveren.

Reserveren voor het Kreeftenfestijn kan via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).


Pinksterprocessie in Grevenbicht

Op 6 juni jl. trok de jaarlijkse Pinksterprocessie weer door Grevenbicht, Restaurant P ligt aan de processieroute. Een aantal P’s hadden zich aan de Greune Paol verzameld om samen met familie en aanlopende gasten de langstrekkende stoet te bekijken met harmonieën, schutterijen, het Allerheiligste, gelovigen en kinderen én natuurlijk ook met onze eigen P Koningin Marie-José.


Bent u nieuwgierig naar het concept van ons restaurant of heeft u interesse om ook P te worden, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@restaurant-p.nl

Ook blijven we op zoek naar jeugd die het P Team graag wil komen ondersteunen, geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar info@restaurant-p.nl

Het P team