Wij mogen u weer ontvangen!

 in Nieuwsbrief

Beste gast,

Hopelijk bent u allemaal gezond deze moeilijke tijd doorgekomen. Wij gaan, na de verplichte coronasluiting, weer open op vrijdag 5 juni a.s. Om u te laten dineren in een omgeving waarin u zich prettig voelt hebben wij gezorgd voor minimaal 1,5 m ruimte tussen de tafels. Tot nader order nemen wij dan ook maar maximaal 16 gasten per avond aan.

Om onduidelijkheid te voorkomen:

  • Wij hebben vrij grote tafels (80 cm vierkant) maar een onderlinge afstand tussen uw tegenover zittende partner/gast is dus kleiner dan 1,5 meter.
  • Op tafel ligt een protocol hoe we in P omgaan met de voorzorgsmaatregelen.
  • Wij zetten de borden, drank etc. niet meer op tafel maar u krijgt deze gepresenteerd op een trolley.
  • Mocht u met z’n vieren of meer (bv als gezin) willen komen en aan 1 tafel plaats willen nemen, dan dit graag bij de reservering opgeven, anders plaatsen wij de tafels altijd op een afstand van 1,5 m.

Het spreekt vanzelf dat wij als P team maximaal gebruik maken van extra hygiënemaatregelen om uw en onze gezondheid te beschermen. Voelt u zich ziek? Bel dan tijdig af en blijf thuis.
Om de “heropening” samen met u te vieren presenteren wij in juni:

Een heerlijk 3-gangen verrassingsmenu*

voor 29,00 euro per gast

* Keuze hoofdgerecht uit vlees, vis of vega

Met culinaire groet,
P-team

—————

Het P-team

Mocht U onderdeel willen uitmaken van ons team, er is weer plaats. Ervaring is niet nodig. Het gaat ons om het plezier van samen in de horeca werken en gasten verwennen.