15,16,17,22,23,24,29,30 en 31 oktober
Amuse
Wijntip: klassieke Kir Royal
Biertip: Dame Jean Brut sur Lie
Wildterrine-haas-fazant-cranberries-gekaramelliseerde ui
Wijntip: Côtes du Rhône “Clos Romane”
Biertip: Westmalle Tripel Extra
Wildzwijn-gerookte knolselder-paddestoelenschuim
Wijntip: Montepulciano Solestà
Biertip: Wilderen Tripel
Herfstvelouté
Wijntip: Monteré Valpolicella
Biertip: Val Dieu
Hert en croute
Wijntip: Les Jamelles Merlot
Biertip: Straffe Hendrik Quadrupel
Wilde eend-wortelemulsie-enokitempura-aardappelmillefeuille
Wijntip: Montepulciano “Prope”
Biertip: Val Dieu
Nagerecht van de chef
Dit 6-gangen wildmenu serveren wij voor 59 euro, dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen. De ontvangst is vanaf 18:00 uur, het uitserveren van het menu start om 18:30 uur
Culinaire groet,
het P team