Skip to main content

Gastkok in Restaurant P

Hoe werkt het

Lijkt het u leuk om een keer als gastkok mee te werken in de keuken van een restaurant, dan biedt Restaurant P u nu de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om in de keuken van ons restaurant in teamverband een heerlijk diner te bereiden en dit zelf te serveren aan uw gasten.

Uw gezelschap dient te bestaan uit minimaal 4 gasten (inclusief uzelf). Het opdoen van deze voor u unieke ervaring is helemaal gratis, u betaalt de normale tarieven voor de drank en het diner dat u en uw gezelschap nuttigt.

De voorbereiding

Vooraf komt u kennismaken met het P koksteam, u bekijkt onze keuken en we leggen uit hoe er gewerkt wordt in onze keuken. Ook bespreken we het menu dat u gaat bereiden; afhankelijk van wanneer u komt, kunt u kiezen uit onze periodiek wisselende 3, 4 of 5-gangen verrassingsmenu’s, of een themamenu.

M(ise)E(n)P(lace)

Naar eigen wens komt u op donderdag meewerken tijdens de MEP, het volledige P koksteam is dan aanwezig om de voorbereidingen te treffen voor de maaltijden die in dat weekend worden geserveerd.

Op de dag zelf

Op de dag zelf wordt u in de P keuken verwacht circa 4 uur vóór aankomst van uw gasten. U gaat dan samen met de koks van dienst aan de slag met de voorbereidingen voor die avond.

Als uw eigen gasten arriveren, schuift u bij het gezelschap aan voor een welkomstdrankje. Wanneer het tijd is om een gerecht op tafel te zetten, gaat u naar de keuken en helpt daar met het samenstellen van de borden die u vervolgens zelf uitserveert aan uw gasten.

Samen met uw gasten eet u het geserveerde gerecht en daarna gaat u weer terug naar de keuken voor het afwerken en presenteren van het volgende bord.

Aan het einde van de dienst is het een P traditie dat de koks en de bediening samen, onder het genot van een drankje, de avond afsluiten. Uiteraard schuift u als gastkok van de avond aan bij dit gezelschap.

Aanmelden

Bent u nieuwsgierig en heeft u interesse om een keer te ervaren wat het betekent om gastkok te zijn, stuur dan een mailtje naar info@restaurant-p.nl. en we maken een afspraak met u.