De Hof van P!

Home / Nieuwsbrief / De Hof van P!
In Nieuwsbrief

Het reilen en zeilen in de tuin van P…

Als je pensioen in zicht komt en het idee om dan een restaurant te beginnen realiteit is, wordt de passie voor horeca en gezelligheid omgezet in koken met collega-koks en lekker eten verzorgen voor gasten. Daarbij hoort het zelf kweken van groenten, kruiden, fruit en ook eetbare bloemen.

De Hof van P is momenteel weer volop in bloei en produceert veel eetbaars. Het is de tijd van het jaar om iedere week de verse onbespoten bloemen, groenten, kruiden en fruit mee te nemen naar Restaurant P om ze te verwerken in onze gerechten. Op de foto’s een kleine greep uit de overvloedige zaken die de Hof van P oplevert. Zo hebben we onze eigen citroenen, onmisbaar als smaakmaker in vele gerechten. Oost-Indische kers siert onze salades. De courgettebloemen vormen het bijgerecht van onze vegetarische verrassing. Onze producten brengen een en al zomerse kleur: de rode frambozen, de oranje goudsbloem en last but zeker not least de korenbloem en borage die onze gerechten opfleuren met hun diepblauwe kleuren. Voor de smaak en de geur hebben we rozemarijn.

Tot slot presenteren we u een doorkijkje naar een gedeelte van onze “Hof”.