Skip to main content

Bezige bijen

U heeft een poosje niks gehoord van de P’s, maar dat kwam omdat we gewoon druk waren met van alles en nog wat. Zo maakten Peter en Marlou een reis door Oost-Amerika, Marian en Thei wandelden met hond Okke door de regen in Noord Frankrijk, Bernadette genoot van de zon in Kroatië, Hub en Odi bouwden torentjes op Corsica, Suzanne en Piet reisden met de caravan door Frankrijk en Rens en Carina genoten van de rust op de Veluwe. Kaasmeester Lou bleef natuurlijk bij zijn leest, Theo Sarneel vierde met familie en vrienden zijn 75e verjaardag, Henk zocht het hogerop in een luchtballon en Siel vierde het slagen van haar kleindochter. En dan werd er nog heel veel inspirerend marktonderzoek gedaan bij collega-restaurants, zoals u weet kopiëren we nooit zo maar gerechten, we verbeteren ze altijd tot een P-versie.


Kreeftenfestijn in juli

Komend weekend serveren we nog een 3, 4 of 5-gangen diner met ruimte voor aspergegerechten. Daarna staan er gedurende de gehele maand juli schaal- en schelpdieren op het menu. Een 6-gangen diner bestaande uit oesters, krab, garnalen, black tiger, en uiteraard cannerkreeft, begeleid door een passende bubbel, een rosé, chardonnay, of Italiaanse pecorino en valpollicella. Op onze website kunt u nu het volledige menu bekijken. Inmiddels zijn alle plaatsen voor dit themamenu uitverkocht.


Bella Italia in augustus

In de periode 23 augustus t/m 15 september gaan we ons best doen om u te laten genieten van Bella Italia aan de Greune Paol in Grevenbicht. Uiteraard Italië op het bord en in het glas, maar waarschijnlijk nog veel meer typisch Italiaanse elementen waardoor u zich in het zuiden van Europa zult wanen. Intussen zijn de meeste plaatsen voor dit 6-gangen menu volgeboekt (€64 p.p exclusief drank).


Te laat met boeken voor onze themamenu’s?

We zijn ons ervan bewust dat de belangstelling voor onze themamenu’s groot is en dat we trouwe gasten soms moeten teleurstellen omdat we al snel volgeboekt zijn. Om u toch te laten genieten van de gerechten van onze themamenu’s, serveren we een aantal gerechten ook in de 3, 4 of 5-gangen menu’s. Op onze website (https://restaurant-p.nl/reserveren/) proberen we u steeds up-to-date te informeren over beschikbaarheid van tafels. Boeken kan via onze website of telefonisch (+31 (6) 511 155 40).

U bent onze gast, graag tot ziens, het P team