Skip to main content

Samen op stap

Al maanden vooruit was de agenda van de P’s vrijgemaakt voor het “schoolreisje” naar Namen. Tijdens een wandeling door de mooie stad werden de neuzen platgedrukt tegen de etalages van de delicatessezaken waar de fromage, de worsten en andere heerlijkheden lagen uitgestald. Een paar kunstliefhebbers bezochten een museum, maar het gros van de P’s belandde vanwege de regen (?) al snel in het kleine rétro café Le College waar de stemming steeg naarmate de voorraad Val Dieu en Dominicains daalde.
De smaakpapillen werden verwend tijdens een uitgebreid diner bij L’Espieglerie behorend bij het unieke hotel Les Tanneurs.

De volgende ochtend was het droog en bezocht het gezelschap de hooggelegen Citadel, een belangrijk verdedigingswerk door de eeuwen heen. Tijdens een interessante rondleiding door het uitgebreide gangenstelsel wordt duidelijk hoe de militairen hier te werk gingen. Van bovenaf een prachtig uitzicht op de stad waar de Maas en de Sambre samenkomen.

De reis werd afgesloten in Brasserie Francois met een lunch bestaande uit Luikse ballen of vol-au-vent waarna het gezelschap weer huiswaarts keerde.

Het waren weer een paar bijzonder gezellige dagen, Namen is een mooie stad waar het goed toeven is. Maar belangrijker dan dat was de vriendschappelijkheid en de warme band die de P-familie kenmerkt, ook buiten de muren van ons eigen restaurant.


Candlelight

Tot aan het einde van het jaar serveren we ons 6-gangen Candlelight diner. Buiten is het al vroeg donker, binnen wordt de kunstverlichting gedimd en worden er talloze kaarsen aangestoken zodat er een mooie feeërieke sfeer ontstaat. Een aantal gerechten worden vlammend op het bord geserveerd. De reacties van onze gasten geven ons het vertrouwen dat we er weer in zijn geslaagd om iets moois voor u neer te zetten. Boeken voor dit thema menu kan helaas niet meer omdat we helemaal volgeboekt zijn.


Kalender 2024

Periode 12 januari t/m 4 februari: een 3, 4 of 5-gangen verrassingsdiner waarbij u het aantal gangen kiest en of u als hoofdgerecht vis, vlees of vegetarisch wenst te eten.

Weekend 9 t/m 11 februari: gesloten (Carnaval).

Periode 16 februari t/m 10 maart: Valentijnsmenu bestaande uit 8 kleine gerechten (dit menu is niet te bestellen als vegetarisch).

Weekend 15 t/m 17 maart: gesloten.

Periode 22 maart t/m 28 april: een 3, 4 of 5-gangen diner met keuze uit het aantal gangen en het hoofdgerecht (vis, vlees of vegetarisch).

Periode 3 t/m 26 mei: Asperges menu.

Website: www.restaurant-p.nl
Tel: +31 (6) 511 155 40

Graag tot ziens,
Het P team