Skip to main content

De “nieuwe” Leventi

In onze vorige nieuwsbrief hebben we u verteld over onze oven-perikelen. Hartelijk dank voor uw medeleven in de vorm van mailtjes en Facebook likes. Na een week hard werken komt er inmiddels witte rook uit de “nieuwe” oven, maar de aardlekschakelaar heeft wat moeite met zoveel stoom. Afgelopen weekend beleefden de aanwezige gasten een klein candlelight momentje toen de aardlek uitsprong. Gelukkig zijn er een aantal volhardende P’s die de strijd nog niet opgeven, tot die tijd blijven we improviseren. Wordt vervolgd.


Gastkok Ton Thijs

Zoals u weet bestaat de mogelijkheid om in ons restaurant een weekend mee te draaien als gastkok, op onze website kunt u lezen hoe dit in zijn werk gaat. In januari j.l. mochten we Ton Thijs welkom heten als gastkok. De goedlachse Ton leerde o.a. de fijne kneepjes over het gebruik van een koksmes. Hij heeft genoten van een leerzame ervaring in de P keuken, dat smaakt naar meer! Op onze website kunt u het verhaal van Ton teruglezen, klik hier.


Menu 3-4-5 gangen (periode 22 maart t/m 28 april 2024)

Komend weekend is het laatste weekend van ons Valentijnsmenu. De gasten zijn tevreden en enthousiast over de 8 gerechten die we serveren in dit menu. Dat is ook de reden dat we een aantal gerechten gaan voortzetten in het 3, 4 of 5-gangenmenu gedurende de periode 22 maart t/m 28 april 2024. U kiest zelf het aantal gangen, en qua hoofdgerecht kunt u kiezen uit vlees, vis of vegetarisch (vega is enkel mogelijk als u dat bij reservering aangeeft). U kunt het volledige menu bekijken op onze website, klik hier.


Reserveren via onze website

Bij toerbeurt worden de reserveringsaanvragen van Restaurant P behandeld door Suzanne, Henk of Ilse. Een reservering via onze website resulteert in een mail in de P-mailbox die door de reserveerder-van-dienst wordt behandeld. In alle gevallen wordt u, binnen 24 uur, via de mail geïnformeerd over uw reservering, dat kan een bevestiging zijn of een afwijzing (met een alternatief) indien we op de gewenste datum vol zitten.

Het komt wel eens voor dat gasten geen reactie per mail ontvangen, in de meeste gevallen is er dan iets misgegaan in het mailverkeer. Om misverstand en teleurstelling te voorkomen, is het verzoek om altijd contact met ons op te nemen als u geen reactie ontvangt op een reserveringsaanvraag, dat kan telefonisch op +31 (6) 511 155 40 of via de mail info@restaurant-p.nl.


Wat staat er op het menu

8 t/m 10 maart: Valentijnsmenu (8 kleine gerechten)
15 t/m 17 maart: Vakantie
22 maart t/m 7 april: 3, 4 of 5 gangen verrassingsmenu
12 t/m 14 april: Proeverij Kaas – Wijn (alle avonden zijn volgeboekt)
19 t/m 28 april: 3, 4 of 5 gangen verrassingsmenu
3 t/m 26 mei: Aspergemenu

U kunt reserveren voor bovenstaande menu’s via onze website (www.restaurant-p.nl) of telefonisch (+31 (6) 511 155 40). Om teleurstelling te voorkomen vermelden we op onze website welke data reeds volgeboekt zijn (op de pagina Reserveren).

Graag tot ziens,
Het P team