Skip to main content

De liefde gaat (ook) door de maag

In de periode 16 februari t/m 10 maart serveren we ons Valentijnsmenu, een menu bestaande uit 8 kleine gerechten. Vanwege de veelheid aan gerechten, kunnen we dit menu helaas niet geschikt maken voor vegetariërs.

Vorige week was het dan zover: de proefkook van de 8 gerechten. Het was buiten bar en boos met sneeuw en gladheid, maar binnen was het warm en spannend. Een parade van meringues, paling, garnalen, rode biet, oesters, coquilles, buikspek, rundvlees en een heerlijk dessert kwam er langs. En steeds weer vroegen de kritische P’s zich af: is dit een streling voor het oog ?, is dit een streling voor de tong ?, welke wijn zorgt voor nog meer prikkeling van de smaakpapillen ?, is dit gerecht P-waardig ?.

Natuurlijk is bij zo’n proefkook nog niet alles perfect maar we hebben er alle vertrouwen in dat het ons weer is gelukt om voor u een smaakvol en mooi menu samen te stellen. Dus mocht u Cupido een handje willen helpen om uw geliefde te verrassen met een culinair avondje, wees dan welkom in Restaurant P.

Het volledige menu kunt u bekijken op onze website (www.restaurant-p.nl), de prijs bedraagt €64 per persoon, exclusief drank.


Een gedroomd koppel

In vorige jaren hebben we naar tevredenheid een aantal kaasavonden georganiseerd in samenwerking met Crèmerie Saint Simeon in Oupeye. Onze sommelier Marian en kaasmeester Lou zijn druk bezig om te bedenken hoe we dit jaar voor u een avond kunnen samenstellen waarin, naast kaas, ook een prominente rol is weggelegd voor wijn.

Net zoals kaas en wijn tijd nodig hebben om te rijpen en op smaak te komen, heeft het tweetal nog wat tijd nodig om alle details uit te werken.

Wel staat al vast dat we in het weekend 12 t/m 14 april een kaas-wijn proeverij houden bestaande uit 5 kazen, 2 gerechten en 5 proefglazen wijn, de kosten bedragen €55 p.p. all-in. U kunt reserveren voor deze proeverij via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch, we behandelen uw aanvraag in volgorde van binnenkomst, vol=vol.


Ons programma

26 januari t/m 4 februari:
3, 4 of 5 gangen verrassingsmenu (u kunt het volledige  menu bekijken op onze website)

Weekend 9 t/m 11 februari:    
Carnavalsvakantie

16 februari t/m 10 maart:
Valentijnsmenu (8 kleine gerechten)

Weekend 15 t/m 17 maart:
Vakantie

22 maart t/m 7 april:
3, 4 of 5 gangen verrassingsmenu

12 april t/m 14 april:
Proeverij Kaas – Wijn

19 t/m 28 april:
3, 4 of 5 gangen verrassingsmenu

3 t/m 26 mei:
Aspergemenu

Reserveren

U kunt reserveren voor bovenstaande menu’s via onze website (www.restaurant-p.nl) of telefonisch (+31 (6) 511 155 40). Om teleurstelling te voorkomen vermelden we op onze website welke data reeds volgeboekt zijn (op de pagina Reserveren).