Skip to main content

Nieuwjaarsbijeenkomst

Op 4 januari om 15:00 uur klinkt het startsein voor de nieuwjaarsbijeenkomst in Restaurant P. Langzaam druppelt iedereen binnen, gewapend met een schaal, een bakje, of iets anders om eten in te vervoeren, de tafel staat al snel helemaal vol met lekkere hapjes. Er wordt getoast op het nieuw jaar, financieel opperhoofd Hub houdt een korte speech en Chief Keuken John opent het buffet. Iedereen was blij elkaar weer te zien, er werd geknuffeld, bijgepraat, gegeten, gedronken, gelachen en het was gezellig.
Als slechts een fractie van deze gezelligheid en de warme vriendschappelijkheid terug te proeven is in de gerechten in 2024, belooft het wederom een culinair topjaar te worden.


Een drieluik met smaak

Dit was de titel van een voordracht die een aantal P’s gaven voor een 50-tal belangstellenden op 6 januari j.l. in Roermond. Kunsthistorica Connie Hannen biedt elke maand een podium aan een kunstenaar om iets te vertellen over zijn/haar passie, dit keer was Restaurant P uitgenodigd om iets te vertellen over smaak.

P’s John, Ilse en Theo legden de aanwezigen uit hoe het samenspel tussen gerechten, wijnen en entourage zorgen voor de totale smaakbeleving en hoe we deze kunst bij Restaurant P beoefenen. De toehoorders kregen pani-puri’s te proeven die gevuld waren met de vijf basissmaken: zoet, zuur, bitter, zout en umami. P Rens maakte ter plekke een mooi schilderij van chocola en fruit(smaken) die door de aanwezigen met smaak werd verorberd.

Voor de toehoorders een geslaagd inkijkje in de culinaire kunsten van P, en voor de P’s een unieke gelegenheid om hun kunsten te presenteren.


Ons programma

Na alle feestelijkheden en kunstzinnige uitstapjes is het nu weer tijd om onze gasten te verwennen, dat doen we met het volgende programma:

12 januari t/m 4 februari:
3, 4 of 5 gangen verrassingsmenu (u kunt het volledige  menu bekijken op onze website)

Weekend 9 t/m 11 februari:    
Carnavalsvakantie

16 februari t/m 10 maart:
Valentijnsmenu (8 kleine gerechten)

Weekend 15 t/m 17 maart:
Vakantie

22 maart t/m 28 april:
3, 4 of 5 gangen verrassingsmenu

3 t/m 26 mei:
Aspergesmenu

U kunt reserveren via onze website (www.restaurant-p.nl) of telefonisch (+31 (6) 511 155 40). Om teleurstelling te voorkomen vermelden we op onze website welke data reeds volgeboekt zijn (op de pagina Reserveren).

Website: www.restaurant-p.nl
Tel: +31 (6) 511 155 40

Een culinaire groet en graag tot ziens,
Het P team