Skip to main content

De P’s heten weer een nieuwe P welkom

Afgelopen dinsdag kwamen de P’s en hun aanhang bij elkaar voor de proefkook voor het nieuwe 3, 4 of 5-gangen menu dat we vanaf 4 augustus gaan serveren.  Bij die gelegenheid werden de glazen geheven op de ‘adoptie’ van Peter Goossens als nieuw lid van de P familie. Alle P’s hadden eerder tijdens het Operationeel Overleg hun goedkeuring uitgesproken over de toetreding van Peter. Inmiddels heeft Peter zelf ook ingestemd met het P-schap. Het P Team wenst Peter een gepassioneerde ‘P carrière’ toe.

Met Peter erbij tellen we nu 15 P’s, hiermee is het Team compleet en vooralsnog zullen er dan ook geen nieuwe P’s meer worden aangenomen. We zijn wel nog op zoek naar jeugd uit de omgeving van Grevenbicht die ons in het weekend wil komen ondersteunen.

Het P Team leerde Peter Goossens kennen tijdens zijn optreden als P gastkok waarvoor hij was aangemeld door zijn dochter. De voormalige Sr. HR Beleidsmedewerker bij Cicero Zorggroep is een sportieve, aimabele persoonlijkheid en een aanwinst in de P-keuken. Peter straalt rust uit en laat zich niet gek maken. Ook als de temperatuur in de keuken op warme dagen oploopt naar 40 graden gaat hij onverstoorbaar door met het opmaken van de borden.

Een aangename en vriendelijke persoonlijkheid, en daarmee een zeer gewaardeerde aanwinst voor het P Team.


Ons nieuwe 3, 4 of 5-gangen menu

In de periode 4 t/m 20 augustus serveren we een nieuw menu samengesteld uit producten van het seizoen. Er was weinig discussie tijdens de proefkook dit keer, wel goedkeurende hummetjes, enthousiaste reacties en complimenten aan de koks die al die culinaire creaties bedacht hadden.
Bij het hoofdgerecht heeft u de keuze uit vis of vlees, en het is ook mogelijk om dit menu geheel vegetarisch te eten (wel graag bij reservering aangeven of u vegetarisch wil eten). Het volledige menu vind u terug op onze website, maar in deze nieuwsbrief laten we u toch al een paar plaatjes zien om de smaakpapillen te prikkelen.

Boeken kan via onze website: www.restaurant-p.nl of telefonisch op nummer +31 (6) 511 155 40

Graag tot ziens,

het P team