Skip to main content

Uw reservering

Reserveren voor een culinair avondje in Restaurant P kan telefonisch of via onze website. Suzanne, Rens of Ilse zorgen er bij toerbeurt voor dat uw aanvraag wordt afgehandeld. Minimaal één keer per dag wordt in de P mailbox gecheckt of er reserveringsaanvragen zijn en wordt de voicemail afgeluisterd. We streven ernaar om uw reserveringsaanvraag altijd binnen 1 dag middels een e-mail te beantwoorden, dat is wél zo duidelijk voor ons én voor u.

De ‘reserveerder-van-dienst’ checkt in het reserveringsbestand of er nog een tafel beschikbaar is voor het gewenst aantal gasten. Ook wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met zitplaatswensen die de gast heeft aangegeven b.v. een rustig plekje, of wel/niet op de bank.

Steeds vaker wordt er gevraagd om rekening te houden met allergiën, hierover wordt altijd overlegd met de kok en, afhankelijk van het menu, kan het voorkomen dat we een reservering moeten afwijzen omdat het niet mogelijk is om het menu hierop aan te passen.

De afgelopen maanden was Rens aan de beurt om uw reserveringen af te handelen. Het was een drukke periode waarin u massaal reserveerde voor één van onze thema menus: ‘Vive la France, Wild of Candlelight.
Groot was de euforie toen we merkten dat de avonden snel vol liepen, zelfs lang voordat het menu voor het betreffende thema vastgesteld werd.

Maar toen kwam de tijd dat Rens steeds vaker “nee” moest verkopen omdat er geen plaats meer was. Dat voelt niet fijn, zeker als het trouwe gasten betreft die we moeten teleurstellen, het advies blijft om tijdig te reserveren.

Ons thema-menu Wild is intussen helemaal volgeboekt, we hebben wel nog plaats voor het Candlelight dinner.


Wie is de gast

In Restaurant P komen veel vaste gasten die al jarenlang met regelmaat een avondje naar Grevenbicht komen. Soms zijn dat mensen uit het dorp, maar veel vaker zijn het mensen afkomstig uit Zuid of Midden Limburg, ook Belgisch Limburg is goed vertegenwoordigd.

De laatste maanden zien we ook veel nieuwe gasten die op aanbeveling van ‘ervaringsdeskundigen’ ons restaurant bezoeken.

Families, vrienden, buren, kookclubs, oud-collega’s, ze schuiven aan in grotere groepen of met zijn tweetjes om een verjaardagsfeestje, een afscheid, een huwelijks- of werk jubileum te vieren, of om gewoon een gezellige culinaire avond te beleven.

Ook de P’s zelf laten zich samen met familie of vrienden met regelmaat een avondje verwennen door hun collega’s.

Soms zijn we verrast om te horen hoe de gasten bij P terecht komen en waar ze vandaan komen. Bijvoorbeeld de kookclub uit Friesland die op wijnreis door Limburg een bezoek brengt aan Restaurant P. Hun voorzitter werd op vakantie in Frankrijk getipt door een P-gast uit Weert. Of een echtpaar uit Rosmalen waarvan de man een etentje in Restaurant P cadeau kreeg van zijn collega’s toen hij met pensioen ging. Ook mogen we met regelmaat logés uit de B&B’s in de omgeving van Grevenbicht welkom heten.

Het P team is trots dat zoveel mensen de weg vinden naar hun restaurant. Voor de meeste gasten blijft het niet beperkt tot één bezoek. Het aantal couverts in ons restaurant is beperkt, onze keuken is klein, maar we zijn groot in het aanbieden van een culinaire beleving in de huiselijke en ongedwongen ambiance die zo typerend is voor Restaurant P.
Ook u bent welkom!

Website: www.restaurant-p.nl
Tel: +31 (6) 511 155 40

Graag tot ziens,
Het P team