Skip to main content

De batterij opladen

Na een zeer geslaagd asperges-menu was Restaurant P tijdens het Pinksterweekend gesloten om de P’s even op adem te laten komen.

Een aantal P’s genoten van een welverdiende vakantie dicht bij huis of ver weg. Er was ook een groep die zich liet verwennen met een heerlijke lunch bij Bekkers Marie in Roggel. Lekker in het zonnetje en onder het genot van smakelijke gerechten en een goed glas wijn, kreeg de fantasie de vrije loop. Thei van Pol, de partner van P Marian stookt sterke drank, dus er werd gefantaseerd hoe we daar gebruik van kunnen maken in ons restaurant. We houden u uiteraard op de hoogte voor het geval deze gedachtenkronkels ooit uitgroeien tot iets concreets.


De jeugd op stap

Gedurende de drukke asperge weekenden werd er dankbaar gebruik gemaakt van de inzet van de jeugd, zowel in de keuken als in de bediening stonden de studenten klaar om te ondersteunen waar nodig. Als dank voor het harde werken werden ze beloond met een sponsorring van hun jaarlijkse wok-avondje.


Laat maar groeien

Er werd de laatste weken hard gewerkt in de Hof van P in Echt en in de tuin van P Marie José in Grevenbicht. Maar liefst 25 verschillende soorten tomaten en veel andere groenten, kruiden en bloemen werden uitgepoot in de volle grond. Een hels karwei, waar we hopelijk gedurende de komende maanden de vruchten en de bloemetjes van kunnen plukken.


Wat staat er nu op het menu?

2 t/m 25 juni:
Naar uw wens een 3, 4 of 5-gangen menu met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. In dit menu blijft een belangrijke rol weggelegd voor dé groente van dit seizoen en uit deze regio (asperge). Het volledige menu staat op onze website.

30 juni t/m 23 juli:
Kreeftenfestijn. Volgende week gaan de P’s het menu voor dit thema menu vaststellen, uiteraard zullen we u hierover informeren. Er zijn intussen al veel gasten die hebben gereserveerd voor dit 5-gangen menu, wacht dus niet te lang als u ook wil genieten van dit menu bestaande uit schaal- en schelpdieren (kosten €64 p.p. exclusief drank)

Reserveren kan via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).

Graag tot ziens,

het P team