Skip to main content

Het zit er weer op

Het carnavals-pekske kan weer worden opgeborgen, hopelijk heeft u lekker gesjoenkeld, genoten van de optochten en veel plezier beleefd tijdens Vastelaovend 2024. Voor diegenen die de afgelopen weken de voorkeur gaven aan een skivakantie in de sneeuw, of lekker in de zon aan een mooi strand, we hopen dat u terugkijkt op een geslaagde vakantie. En dan zijn er nog de pechvogels die ziek of snotterend thuis zaten, we wensen u allen beterschap toe. En natuurlijk zijn er ook mensen die gewoon thuis bleven, we hopen dat u een fijne tijd heeft gehad.

Restaurant P was gesloten tijdens het carnavalsweekend, de P’s hadden allen hun eigen bezigheden die aardig in de bovenstaande categorieën pasten. De batterij is inmiddels weer opgeladen en we staan te popelen om op 16 februari weer aan de slag te gaan.


Ik hou van jou

Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari, het is de dag waarop mensen elkaar laten weten dat ze van elkaar houden. Deze dag is niet voorbehouden aan geliefden, u kunt ook een familielid, een buur of iemand in uw vriendenkring laten weten dat u om elkaar geeft. Dat kunt u doen met een kaartje, een bos bloemen of een cadeautje maar u kunt ook kiezen voor een avondje P.

In de periode 16 februari t/m 10 maart serveren we in Restaurant P ons Valentijnsmenu, een menu bestaande uit 8 kleine gerechten (niet geschikt voor vegetariërs). Het volledige menu kunt u bekijken op onze website (www.restaurant-p.nl), de prijs bedraagt €64 per persoon, exclusief drank. Er zijn nog avonden dat we niet volgeboekt zijn, check onze website (pagina Reserveren) voor beschikbaarheid.


Wat volgt

16 februari t/m 10 maart:
Valentijnsmenu (8 kleine gerechten)

Weekend 15 t/m 17 maart:
Vakantie

22 maart t/m 7 april:
3, 4 of 5 gangen verrassingsmenu

12 april t/m 14 april:
Proeverij Kaas – Wijn  (alle avonden zijn volgeboekt)

19 t/m 28 april:
3, 4 of 5 gangen verrassingsmenu

3 t/m 26 mei:
Aspergemenu

Reserveren

U kunt reserveren voor bovenstaande menu’s via onze website (www.restaurant-p.nl) of telefonisch (+31 (6) 511 155 40). Om teleurstelling te voorkomen vermelden we op onze website welke data reeds volgeboekt zijn (op de pagina Reserveren).

Website: www.restaurant-p.nl
Tel: +31 (6) 511 155 40

Een culinaire groet en graag tot ziens,
Het P team