Skip to main content

Nieuwe telg in de P-familie

Eén keer per kwartaal komen de P’s bij elkaar voor het zogenaamd Operationeel overleg. Op de agenda van dit overleg staan meestal zaken die te maken hebben met de bedrijfsvoering van het restaurant. Tijdens de laatste meeting werd besloten over de toetreding van Henk Janssen als P. De vergadering stemde unaniem vóór en proostte alvast op de uitbreiding van de P familie. Inmiddels heeft Henk zelf ook ingestemd met het P-schap.

Het P Team wenst Henk heel veel passie en plezier en een glanzende ‘P carrière’.

We tellen met Henk erbij 14 P’s, 14 zeer verschillende karakters met een brede variëteit aan werkervaring en hobby’s, maar wat alle P’s gemeen hebben is de passie voor lekker eten en drinken en gastvrijheid.

Henk Janssen werkte voorheen als Operations Director bij DSM. Henk is een extravert, joviaal persoon die niet bang is om zijn nek uit te steken in de keuken. Hij was de bedenker van ‘het Margrietje’, de amuse die werd geserveerd bij het asperge menu, tot frustratie van de andere koks was Henk met vakantie toen deze bewerkelijke bloemetjes gemaakt moesten worden.

Voor het kreeftenmenu bedacht hij ‘de stenen van Henk’ (een voorgerecht met coquilles). Ook het dessert kwam van de hand van deze creatieve geest. Henk volgde ruim anderhalf jaar een patisserie opleiding in België.  Het P Team is blij met dit nieuw elan.


De vakantie is begonnen

De vakanties in Limburg zijn begonnen, het P Team wenst haar gasten dan ook een welverdiende, mooie vakantie; goeie reis, geniet van wat u ziet en proeft op de vakantiebestemming en kom uitgerust, gezond en veilig weer terug.

Mocht u, om welke reden ook, de komende weken gewoon thuis zijn, dan kunt u een avondje komen genieten in Restaurant P. In de periode 4 t/m 20 augustus serveren we een 3-4-of 5-gangen menu, het enige wat u hoeft te doen is het aantal gangen kiezen en uw voorkeur voor vis, vlees of vegetarisch aan ons doorgeven. Wij verzorgen de rest van de avond.

In de periode 25 aug t/m 3 sept serveren we het themamenu ‘Vive La France’.

Boeken kan via onze website: www.restaurant-p.nl of telefonisch op nummer +31 (6) 511 155 40

Graag tot ziens, het P team