Skip to main content

Gaslek in de straat

Het was spannend aan de Greune Poal in Grevenbicht op dinsdag 27 juni. Bij graafwerkzaamheden voor de aanleg van de glasvezelkabel, ontstond er een lek in een gasleiding precies bij Restaurant P voor de deur. Een aantal woningen werden ontruimd en ook de P’s die aan het werk waren in het restaurant werden verzocht om het pand te verlaten. Gelukkig liep het allemaal met een sisser af en konden de bewoners nog diezelfde avond terugkeren naar hun huizen.


Julianalaan afgesloten


In de periode 13 t/m 21 juli is de toegangsweg van Born naar Grevenbicht afgesloten voor werkzaamheden. Mocht u in die periode komen eten in Restaurant P, volg dan de aangegeven omleiding en houd rekening met wat vertraging..


Halfweg

Inmiddels hebben we de eerste twee weekenden van het Kreeftenfestijn achter de rug. Zonder naast de schoenen te lopen, kunnen we stellen dat het menu een schot in de roos is. De gasten zijn laaiend enthousiast over de smaken, de opmaak van de borden, de wijnen, de ambiance en de bediening. De P’s zijn supertrots maar ook een beetje verlegen van alle complimenten als ze aan het eind van de avond moe maar voldaan aan de muppet-tafel terugkijken op weer een geslaagde avond.


La route vers ‘Vive La France’


Intussen wordt er hard gewerkt aan de invulling van de thema-avonden die staan gepland voor eind augustus: ‘Vive La France’. Het menu is nog in ontwikkeling maar zal zeker worden geïnspireerd door de bekende Franse chef-kok Paul Bocuse.

Dit keer zal het thema niet enkel tot uiting komen op het bord, de hele entourage van het restaurant zal worden aangekleed in Franse stijl.

U kunt alvast reserveren voor dit 5-gangen thema menu dat we gaan serveren van 25 augustus t/m 3 september, kosten €59 p.p. exclusief drank. Reserveren kan via onze website (www.restaurant-p.nl) of telefonisch (tel. 06 511 155 40).


Onze kalender

t/m 23 juli: Kreeftenfestijn
28 t/m 30 juli: Vakantie
4 t/m 20 augustus: Keuze uit een 3, 4 of 5-gangen menu
25 aug t/m 3 sept: Vive La France
Graag tot ziens,

het P team