Skip to main content

Voorjaar op het bord

Koning winter deelde recentelijk nog wat speldenprikken uit, maar op 20 maart, als de dag en de nacht precies even lang duren, gaat de astronomische lente beginnen. Tijd om naar buiten te gaan en te genieten van het uitlopende groen, de reiger die zijn maaltje bij elkaar vist, de fruitbomen die op knappen staan, en de warmte van de eerste zonnestralen.

Voor de koks van Restaurant P is dit de tijd om de menukaart te vernieuwen.
Vanaf 17 maart serveren wij voor u ons nieuwe 3, 4 of 5-gangen menu.

3-gangen menu:

Tartelette-Aziatische tartaar-piccalilly

Hoofdgerecht: keuze uit:
•    Lam-kruidenkorst-malagasaus
•    Zeebaars-spinazie-bieslooksaus
•    Knolselder-bulgur-wortel-geroosterde uiensaus

Dessert van de chef

Extra gerecht bij 4 en 5-gangen menu:
Venkelcappuccino-granaatappelpitten

Extra gerecht bij 5-gangen menu:
Hamachi-green juice-passievruchten gel

Voor de vega’s is het mogelijk om een volledig vegetarisch 4-gangen menu te kiezen.


Voorjaar in de Hof van P

De plantbakken in de Hof van P bieden op dit moment nog een troosteloze aanblik. Maar binnenkort kiezen Ardy en John welke groenten, kruiden en eetbare bloemen ze dit jaar gaan zaaien om gedurende de zomermaanden te gebruiken in de keuken van Restaurant P. De palmkool en de salie doen nu al hun best en de rozemarijn kan het hele jaar door gebruikt worden.

Voorjaar in de pluktuin

Ook Marie José is al druk doende met het stekken en zaaien van de bloemen die gedurende een groot gedeelte van het jaar als tafelversiering in ons restaurant worden gebruikt.

Onze kalender

17 maart t/m 23 april:
naar uw voorkeur een 3, 4 of 5-gangen menu met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Op 8 april is ons restaurant gereserveerd voor een besloten feest.

29 april t/m 21 mei:
5-gangen Asperge Festijn, we serveren dan gerechten voor zowel vega’s als niet-vega’s.

Reserveren kan via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).

Graat tot ziens,

het P team