Skip to main content

Proost op 2024

Het P Team wenst haar gasten een gezond, gelukkig, culinair en onvergetelijk 2024 toe.  We hopen u ook dit jaar weer te verwelkomen voor een avondje culinaire verwennerij in ons restaurant Aan de Greune Poal in Grevenbicht.

Het nieuwe jaar start voor Restaurant P op 4 januari met een nieuwjaarsborrel voor de P’s, hun partners, het studententeam en andere onmisbare medewerkers. Een ouderwetse Amerikaanse fuif waarbij iedereen wat lekkers te eten meebrengt, een formule die een jaar geleden heel veel lekkers op tafel bracht.


Van 12 januari t/m 4 februari: op het menu 3, 4 of 5 gangen

Na alle thema menu’s van de laatste maanden van 2023, valt er vanaf 12 januari weer wat te kiezen voor onze gasten. U kiest zelf hoe laat u aanwezig wil zijn en u kiest ook hoeveel gangen u wenst te eten. We bieden qua hoofdgerecht de keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Wat onveranderd blijft, is de zorg die we besteden aan de gerechten en de opmaak van de borden. Ook blijft de huiselijke, ongedwongen ambiance hoog in ons vaandel staan.

Het menu

Voorgerecht:
Worteltartaar – eidooiercrème – uiengel – vinaigrette

Tussengerecht 1:
Wildzwijnrolletjes – cantharellen – bleu d’Auvergne – hete bliksem (bij 5 gangen)

Tussengerecht 2:
Bospaddestoelenvelouté – crème d’isigny (bij 4 of 5 gangen)

Hoofdgerecht:
Vlees: Kalfsschenkelpaté – langzaam gegaarde lende – rettich
Vis: Kabeljauwhaas – spinaziepesto – bacon
Vega: Aubergine – ingelegde pruimen – vijg – mesclun

Dessert:
Vijgen pannacotta – vijgenstructuren


Valentijnsmenu

Traditiegetrouw serveren we rond Valentijn een menu bestaande uit diverse kleine gerechten. In de periode 16 februari t/m 10 maart gaan we 8-gangen voor u presenteren. Medio januari wordt er proef-gekookt, pas daarna weten we welke gerechtjes door de ballotage komen. Maar duidelijk is wel dat er al druk geëxperimenteerd wordt in de thuiskeukens van de P’s, de eerste probeersels zien er weer veelbelovend uit.

U kunt reserveren voor ons Valentijnsmenu via onze website (www.restaurant-p.nl) of telefonisch (+31 (6) 511 155 40). Om teleurstelling te voorkomen vermelden we op onze website welke data reeds volgeboekt zijn (op de pagina Reserveren).

Website: www.restaurant-p.nl
Tel: +31 (6) 511 155 40

Een culinaire groet en graag tot ziens,
Het P team