Skip to main content

Even uitblazen

Zonder op te scheppen mogen we stellen dat de 8 avonden “Vive la France” een groot succes waren, we kregen veel complimenten en zagen dat de gasten genoten van het entertainment, de gerechten en de bijpassende wijnen, de sfeer en van elkaar. Het P-Team heeft hard gewerkt deze weken, maar is bovenal trots en heeft ontzettend veel plezier beleefd aan deze thema-avonden.

Het restaurant is in het weekend van 15-17 september gesloten om de P’s in de gelegenheid te stellen om de batterij op te laden. Alle P’s hebben zo hun eigen manier om af te schakelen en nieuwe energie op te doen; een wijnreis in Duitsland, een zeilreis in Kroatië, op familiebezoek in Spanje, een culinair arrangement in eigen land, lekker in eigen omgeving fietsen en genieten van het ongekend zomerse weer voor deze tijd van het jaar. En natuurlijk blijven de ogen en de smaakpapillen altijd op scherp staan en wordt er nieuwe inspiratie opgedaan voor toekomstige gerechten in Restaurant-P.


Verrassingsmenu 3, 4 of 5-gangen

In de periode 22 september t/m 1 oktober zullen we weer een 3, 4 of 5-gangen verrassingsmenu serveren, u kiest zelf het aantal gangen en of u vegetarisch, vis of vlees als hoofdgerecht wenst te eten. Het volledige menu kunt u bekijken op onze website (www.restaurant-p.nl).


Wildmenu 2023

Vanaf 6 oktober zullen we gedurende 4 weekenden een 5-gangen wildmenu serveren, vegetarisch is in dit themamenu niet mogelijk. De prijs van dit menu bedraagt €64 p.p. exclusief drank. Naar uw wens serveren we bij elke gang een bijpassende wijn.

We hebben het volgende menu voor u samengesteld:

Amuse
Voorgerecht: Marbré – zwijnswang – foie de canard-stroop
Tussengerecht 1: Fazant – boudin noir – appelrozijnencômpote
Tussengerecht 2: Wildsoep – paddenstoelen – creme fraiche
Hoofdgerecht: Hert tomahawk – aardappel – topinamboer – truffel
Dessert: Vijgen pannacotta – vijgenstructuren

Veel gasten hebben al gereserveerd voor het wildmenu, raadpleeg onze website om te zien welk avonden nog beschikbaar zijn. Klik hier om te reserveren voor het wildmenu.

Graag tot ziens,
Het P team