Skip to main content

Voilà

Onder de titel “Hobbyisten met een professionele keuken” schreef redacteur Bert Salden een artikel over Restaurant P in de maart-editie van Voilà (een bijlage bij De Limburger met meer dan 300.000 lezers). De P’s voelen zich buitengewoon vereerd met een plekje in dit breed gelezen magazine. Voor geïnteresseerden die geen abonnement op de Limburger hebben of het artikel hebben gemist, u kunt dit teruglezen op onze website (In het nieuws | Restaurant P (restaurant-p.nl).


Gastkok Bert Theelen

Meestal is er niemand aanwezig in het restaurant als de chauffeur van de wasserij op dinsdag het wasgoed komt brengen en ophalen, maar op dinsdagen dat we proefkook of klusdag hebben, wordt er altijd een praatje gemaakt met de aardige chauffeur. Al pratende ontstond het idee om zijn vader met kerst een “P gastkok-ervaring” cadeau te doen. En zo kon het gebeuren dat Bert Theelen op 28 maart zijn opwachting maakte voor de M(is)E(n)P(lace), zijn taak was het portioneren en voorbereiden van de everzwijnfilet en een grote runderlende. Bert is een makkelijke prater die zich al snel thuis voelde in onze keuken en er samen met de P’s een gezellige en leerzame dag van maakte. De dag daarna kwamen zijn echtgenote, kinderen en partners genieten van Bert’s kookkunsten. Bert beleefde veel plezier aan zijn P-avontuur en noemt het een fantastisch ervaring. U kunt het verhaal van Bert hier lezen.


Reserveren

Met verbazing kijken we de laatste maanden naar het aantal openstaande reserveringen; u boekt vaak al maanden vooruit voor een avondje P zonder überhaupt te weten hoe het menu eruitziet. Sterker nog, we weten zelf nog niet welke gerechten en wijnen we de komende maanden gaan serveren. Daarvoor moeten de culinaire breinen van onze koks eerst flink geprikkeld worden, waarna we tijdens een proefkookdag met zijn allen besluiten welke gerechten we op het menu zetten.

Uiteraard zijn we zeer vereerd met het door u gestelde vertrouwen in onze culinaire vaardigheden, maar we vinden het ook erg jammer dat we vaak nee moeten verkopen als een (trouwe) gast wil reserveren. We houden een reservelijst bij van mensen die we hebben moeten teleurstellen en nemen contact met u op in het geval er annuleringen zijn.

Reserveren kan via onze website (www.restaurant-p.nl) of telefonisch (+31 (6) 511 155 40).

Graag tot ziens,

Het P team